Ajak és mély ráncok feltöltése

Az évek múlásával bőrünk veszít rugalmasságából, megereszkedik. Öröklött tulajdonságaink, életmódunk, rossz szokásaink ráncaink elmélyüléseit eredményezik.

30-40 éves korban már mély ráncok jelentkezhetnek a szemöldökök között és homlokon, elmélyülhet a nasolabialis redő (orr melletti bőrredő), feltűnőek lehetnek a szemkörnyéki szarkalábak, megjelenhetnek a száj fölötti ún. cigaretta rácok, illetve az ajakzug lebiggyedése szomorkás kifejezést kölcsönözhet az arcunknak.

Látványos fiatalodás érhető el ezen ráncok alá fecskendezett töltőanyaggal, mely kiemeli a besüppedt árkot, ezzel tartósan javít megjelenésünkön.

Az ajkak dúsítása, az ajakkontúr kiemelése szebbé teheti arckifejezésünket.

Korábban többféle anyaggal próbálkoztak a hatás elérésére (saját zsír, kollagén), de a hatás nem volt elég tartós, és a szövődmények is gyakoriak voltak.

A hyaluronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag, jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek.

A legújabb fejlesztések eredményeképpen megszülettek az új generációs hyaluronsav töltőanyagok, melyek többszörös keresztkötésű hyaluronsavat tartalmaznak. Ez a térbeli rácsszerkezet eredményezi, hogy a szabad gyökök és a lebontó (hyaluronidáz) enzimek kevésbé tudják károsítani, ezért a hatása sokkal tovább tart.

A felhasznált hyaluronsavat biofermentációval állítják elő, magas fokon tisztítják. Nem tartalmaz szennyeződést, tartósítószert vagy adalékanyagot, ezért nem allergizál, nincs is szükség semmilyen tolerancia tesztre.

Az injekció gél állagú, előre kiszerelt fecskendőkben forgalmazzák. A beadás helyét érzéstelenítjük, majd az injekciózás után néhány percig jegeljük.

A kezelés előtti és utáni állapot rögzítése fotódokumentációval történik. A kezelés után a feltöltött bőrterület kissé duzzadt, kipirosodik. Ez néhány óra alatt spontán megszűnik.

A hatás 1-1,5 évig tart. A ránc később újra feltölthető. A kezelés nem tünteti el a bőrfelesleget. A nagyfokban megereszkedett bőr plasztikai sebészeti műtéttel korrigálható.

Fiatalodjon Ön is a  legkorszerűbb hyaluronsav készítményekkel, jelentkezzen rendelésünkre konzultáció céljából!

 

Szép, egészséges bőr

banner